Yell adviseert & ontwikkelt

,Yell. werkt op het snijvlak van strategie, creatie en projectmanagement. Voor even word ik deel van uw organisatie of team. 

Een goede marketingcommunicatieprofessional hoort wat er wél en niet gezegd wordt. ,Yell. ziet overal kansen om op een innovatieve & effectieve manier een campagne uit te rollen en effectief te communiceren met beoogde doelgroepen!

 

Met doelstellingen en het resultaat voor ogen gaat ,Yell. aan de slag. Door dat ik de klappen van de zweep ken, veel ervaring heb in zowel grote en kleine bedrijven, profit en non-profit weet ik snel de juiste weg te vinden binnen organisaties. 

Communicatieadvies

Op een doeltreffende manier communiceren met uw doelgroep? ,Yell. helpt u met een communicatiestrategie. 

 

,Yell. geeft advies op maat in de vorm van een strategisch plan of levert direct een concreet plan van aanpak en zorgt voor de uitvoering. U heeft een bepaalde campagne voor ogen? De ontwikkeling van grote publiekscampagnes is van A tot Z bij mij in goede handen.

 

Campagne- en projectmanagement

,Yell. voert uw plannen ook uit!
Ik houd de regie over budget, planning en voortgang en zorg voor de productie van de gewenste communicatiemiddelen.

 

Door jarenlange ervaring weet ik scherp in te kopen en ken ik de béste leveranciers.

 

Live communicatie

Het verhaal van uw merk of organisatie mag verteld én beleefd worden. We exploreren samen over de juiste vorm en uitwerking. 

 

Wat de communicatievorm ook is;
,Yell. heeft ruime ervaring met grootschalige evenementen en congressen, productpresentaties, persconferenties en internationaal eventmanagement. 

 Yell verbindt

Met meer dan 20 jaar ervaring heb ik een groot netwerk van communicatieprofessionals om mij heen. Daar waar meer nodig is dan communicatieadvies, campagne- en projectmanagement schakel ik snel met andere professionals uit mijn netwerk. ,Yell. werkt nauw samen met grafisch vormgevers, tekstschrijvers, fotografen, videoprofessionals en andere experts. ,Yell. heeft jarenlange ervaring met de inkoop van on- en offline media en heeft warme contacten bij gerenommeerde mediabureaus. 

 

,Yell. blijft uw aanspreekpunt. In co-creatie ontstaan de mooiste resultaten.