Prikkelend advies en bruisend resultaat

Met mijn prikkelende adviezen kom ik samen met u tot bruisende resultaten. Opdrachtgevers typeren mij als een aanpakker, creatief brein, organisator en verbinder. Ik overzie van A tot Z uw project, met oog voor kwaliteit, efficiency en resultaat.

 

Mijn specialisme ligt op het gebied van strategische communicatie, campagnemanagement, projectmanagement, congressen en events. Samen met opdrachtgevers vertaal ik doelstellingen in een pakkende communicatiestrategie en maak ik snel de vertaling  naar de operatie. 

 

Werken aan complexe projecten en uitdagende campagnes geeft mij energie. Ik heb voor en mét de mooiste opdrachtgevers gewerkt en heb ruime ervaring in de profit en non-profit sector. Zowel aan klantzijde, als vanuit de bureaus waarvoor ik werkte.
Ik werkte voor multinationals zoals DSM, Unilever, Philips, bijna alle ministeries van de Rijksoverheid en lokale overheden. Van on- en offline campagnes tot productintroducties, van congressen tot persconferenties, van TV commercials tot verandertrajecten.

 

Ik ben tevens bestuurslid van Communicatie Club Bourgondië.