voor prikkelend advies en bruisend resultaat.

Met mijn prikkelende adviezen kom ik samen met u tot bruisende resultaten. Opdrachtgevers typeren mij als een aanpakker, creatief brein, organisator en verbinder. Ik overzie van A tot Z uw project, met oog voor kwaliteit, efficiency en resultaat.

 

Mijn specialisme ligt op het gebied van strategische communicatie, campagnemanagement, projectmanagement, congressen en events. Samen met opdrachtgevers vertaal ik doelstellingen in een pakkende communicatiestrategie en weet snel de vertaling te maken naar de operatie. 

 

Werken aan complexe projecten en uitdagende campagnes geeft mij energie. Dat heb ik tien jaar gedaan in diverse marketing- en communicatiefuncties in de zakelijke dienstverlening. Daarna negen jaar aan bureauzijde. Ik heb voor en mét de mooiste opdrachtgevers gewerkt en heb ruime ervaring in de profit en non-profit sector. Ik werkte voor multinationals zoals DSM, Unilever, Philips, bijna alle ministeries van de Rijksoverheid en lokale overheden. Van on- en offline campagnes tot productintroducties, van congressen tot persconferenties, van TV commercials tot verandertrajecten.

 

Ik ben tevens bestuurslid van Communicatie Club Bourgondië.

 

,the extra mile.

 

Kwaliteit van een communicatievraagstuk, campagne of project zit voor mij in nét dat stapje extra zetten. Meer geven dan wat u verwacht. Ook in mijn privéleven zet ik steeds weer 'die extra mile'. Letterlijk en ook figuurlijk. De foto's op mijn website heb ik zelf gemaakt tijdens mijn reizen in onder andere Cuba, India en Thailand. Mijn creatieve mind ziet vaak inspirerende taferelen. Ik kijk vaak nét wat anders waardoor de mooiste fotomomenten ontstaan. Anders denken, anders doen. Alles is communicatie! Het geeft energie voor steeds weer 'the extra mile'