Prikkelend advies en bruisend resultaat

Met mijn prikkelende adviezen kom ik samen met u tot bruisende resultaten. Mijn specialisme ligt op het gebied van strategische communicatie, campagne- en projectmanagement. Samen met opdrachtgevers vertaal ik doelstellingen in een pakkende communicatiestrategie en maak ik snel de vertaling naar de operatie. 

 

Werken aan complexe projecten en uitdagende campagnes geeft mij energie. Ik heb voor en mét de mooiste opdrachtgevers gewerkt en heb ruime ervaring in zowel de private als publieke sector. Zowel aan klantzijde, als vanuit de bureaus waarvoor ik werkte.
Ik werkte o.a. voor multinationals zoals DSM, Unilever, Philips, bijna alle ministeries van de Rijksoverheid en lokale overheden. Dit maakt dat ik mijn weg weet te vinden in politiek bestuurlijke omgevingen. 

 

Opdrachtgevers typeren mij als een aanpakker die snel strategische lijnen vertaalt naar de operatie, organisator, verbinder én creatief brein. Ik overzie van A tot Z een project of campagne, met oog voor kwaliteit, efficiency en resultaat.

 

Naast mijn werk ben ik bestuurslid van Communicatie Club Bourgondië.